Registration opens on Monday 1 april!Anmälan öppnar på måndag 1 april!

Registration for the spring edition of LiU-loppet (The Linköping University Running Race) opens now on Monday. The race is Tuesday, April 23, starting at six o’clock in the evening. Challenge yourself or someone else for 5 or 10 km running in beautiful surroundings. With the start and finish outside Campushallen, Campus Valla, the running track goes around campus and through the Valla forrest. You can choose between the distances 5 and 10 km.

New for the edition of this spring is the team competition, where 4 persons run 5 km each, and the result times are after that counted together. There is of course still an individual competition as well, and we promise prices in each class – men and women, both for 5 and 10 km. In addition, there is a back price. The race is free and open for everyone, regardless of ambition. See it as a challenge, an opportunity to beat your last result time on the same distance, try something new or a good reason to come out a nice spring evening!

Registration can be done here on the website from Monday, if there are any questions, just contact us here via the website or on Facebook!Anmälan till vårens upplaga av LiU-loppet öppnar nu på måndag 1 april!

Tävlingen går av stapeln tisdag den 23 april, med start kl 18. Utmana dig själv eller någon annan i 5 eller 10 km löpning i naturskön miljö. Med start och mål utanför Campushallen, Campus Valla, löper banan vidare runt campus och in i Vallaskogen. Man kan välja mellan distanserna 5 eller 10 km.

Nytt för i år är även lagtävlingen, där man i lag om 4 personer springer 5 km var. Alla 4 personerna springer då sina 5 km samtidigt och sedan räknas tiderna ihop. Så samla ihop ett gäng och anmäl laget! Den individuella tävlingen finns såklart också kvar, och priser utlovas i respektive klass – dam och herr, samt 5 och 10 km. Dessutom finns backpris. Tävlingen är gratis och till för alla, oavsett ambitionsnivå. Se det som en utmaning, ett tillfälle att slå din förra tid på samma sträcka, testa något nytt eller en skön anledning att komma ut en trevlig vårkväll!

Anmälan kan göras här på hemsidan från och med måndag, vid frågor så är det bara att kontakta oss här via hemsidan eller på facebook!

3 thoughts on “Registration opens on Monday 1 april!Anmälan öppnar på måndag 1 april!

  1. Visst är det okej om en som inte pluggar på Liu är med? Det står ju ”anmälan öppen för alla”. 🙂

  2. Kan en som inte pluggar på Liu anmäla sig i lagtävlingen? Det står ju att tävlingen är öppen för alla. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam