Ger your running bibs at Löplabbet – get a discount!Hämta ut nummerlappen på Löplabbet – få rabatt!

Take the opportunity to get your running bibs at Löplabbet store until the 22nd of april and get a 15%-discount on everything in the store. You find Löplabbet store at Nygatan 20 and you find the opening hours at their own homepage.

If you choose not recieve your running bib until then you can also get it on the spot the 23th of april at the starting ground.Passa på att hämta ut din nummerlapp på Löplabbet t.o.m den 22 april och få 15% på alla varor i hela butiken. Löplabbet ligger på Nygatan 20 och öppettiderna hittar ni på deras egna hemsida.

Ifall du väljer att inte hämta ut den tills dess finns även chansen att göra det på plats den 23 april vid startplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam