Info LiU Loppet Ht 19

Välkommen till höstens upplaga av LiU-loppet!

START & MÅL

Start- och målområdet är beläget utanför Campushallen på gräsmattan, s.k. Viagraparken. Starten sker kl. 18.00 för alla klasser.
En maxtid är satt till 90 min, varefter banan måste plockas ner p.g.a. skymning.

Vid målgången kommer det att finnas 4 fållor (samt en stor varvningsfålla till höger för de som varvar på 10 km-banan). Välj den fålla som ser ledig ut när du går i mål, så kan vi lättare registrera din tid.

expl_finish

BANA

Banan är en 5 kilometerbana som löper runt Campushallen mot Vallamassivet, runt i Vallaskogen och tillbaka mot Campushallen. I klassen 10 km är det två varv av samma bana, håll höger vid varvningen för att komma ut på nästa varv. Start och mål är samma för samtliga klasser. Banan är märkt med snitsel, skyltar och funktionärer som visar rätt väg.

Karta över banan:
kartaliuloppet
ANMÄLAN

Anmälan stänger när vi når 600 anmälda.
Avanmälningar kommer att släppas för efteranmäla på tävlingsdagen.
Om du får förhinder, glöm inte att avanmäla dig så någon annan kan ta din plats.
Om du vill överlåta din plats till någon annan kan detta göras genom att maila liuloppet@gmail.com

När du är anmäld kan du se ditt namn under fliken ”Anmäld” i huvudmenyn.

NUMMERLAPPAR

Nummerlapp hämtas ut mån 16/9 och tis 17/9 i Collo i C-huset 12.15-13.00 och vid startområdet från klockan 16:00 på tävlingsdagen.
OBS! Kom i god tid, (innan 17.30), det kommer vara mycket folk efter kl 17! De nummerlappar som ej hämtats ut innan 17.30 kommer att släppas för efteranmälan.  Nummerlappen sättes synligt på bröstet med säkerhetsnålar. Numret måsta synas tydligt när du går i mål annars kan vi inte registrera din tid. Samtlga löpare får även en buff när man hämtar ut nummerlapp.

UPPVÄRMNING

Campushallen bjuder på uppvärmning innan start.

BACKPRIS

I toppen av Vallamassivet ca 1 km efter start finns två drickabackar. En för herrar(blå) och en för damer(röd). Den löpare som har med sig en back in i mål är vinner ett presentkort på massage på campushallen. Löpare i 10 km klassen får ta backen men behöver endast ta med den till varvning efter 5 km.

PRISUTDELNING

Diplom och presentkort från intersport delas ut till den snabbaste löparen i varje klass, dvs. i dam- och herrklass för 5 respektive 10 km och lagklassen. Pris delas även ut till backprisvinnarna. Diplomutdelning sker direkt efter målgång för sista segraren.

RESULTAT

Efter målgång kan du se ditt resultat på LiU-loppets liveresultat. Om du inte ser ditt resultat där så kommer det så småningom. Slutgiltiga resultatlistor kommer anslås i efterhand på liuloppet.se

TOALETT,OMKLÄDNINGSRUM & DUSCH

Toaletter finns i Campushallen intill. Ett begränsat antal duschar och möjlighet till omklädning finns även i Campushallen, men kom helst ombytt.
Ta med eget hänglås så finns det möjlighet att låna Campushallens skåp för att förvara dina saker.
Ingen förvaring kan ske i Campushallens reception och ingen övrig förvaring erbjuds.

PARKERING

Cykelparkering finns utanför Campushallen. Bilparkering finns i anslutning till Key-huset och utanför FOI.

VÄTSKA OCH FÖRTÄRNING

Vatten, sportdryck och banan serveras vid målgång till samtliga löpare.
Egen vattenflaska går bra att fylla i Campushallen.

REGLER

Vi tillämpar vanliga regler som gäller vid löpartävlingar, sunt förnuft räcker långt. Alla löpare är skyldiga att följa banan och funktionärers vägvisning. Fusk eller genande leder till diskvalificering.

5 MIN/KM – LÖPARE

Vi kommer evetuellt att ha en löpare som springer loppet med ett tempo på 5 minuter per kilometer, dvs springer milen på 50 min. Löparen kommer att springa med reflexväst på sig för att synas. Genom att hålla utkik efter löparen går det att se hur man ligger till tidsmässigt.

FOTOGRAFERING

Vi har en fotograf under tävlingsdagen. Fotografen kommer ha märkt väst på sig. Bilder från arrangemanget kommer att publiceras på hemsidan/facebook efteråt. Hojta till om ni vill ha en lagbild eller kompisbild, eller kanske konkurrentbild!

SPONSORER
sponsorerht19

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam